Historie

Volvo og Bjarne Nielsen

Historien om Volvo og Bjarne Nielsen er historien om to selskaber med en lang historie fyldt med biler. Bjarne Nielsen slog dørene op til den første bilforretning i 1988, og har således mere end 30 års erfaring med køb, salg og service af biler.

Siden 1988 er virksomheden vokset, og er i dag blandt de største i den danske bilbranche. Hvert år handler mere end 30.000 i vores bilhuse. Du finder Volvo hos Bjarne Nielsen i Herning, Esbjerg og Køge.

Vores virksomhed er bygget op om tre kerneværdier: Ærlighed, respekt og kvalitet. Apropos ærlighed skal du ikke være i tvivl – når du er blevet kunde hos Bjarne Nielsen vil vi gøre vores ypperste for at du forbliver det i mange år fremover. Vi tror nemlig på langvarige relationer, og derfor håber vi også på at få muligheden for at sælge dig din næste bil, og bilen efter den. På samme vis ønsker vi at være det naturlig valg når bilen skal på værksted. Det er både til din og vores fordel. Du kender værkstedet, personalet, bilerne og du ved hvad du får. Igen skal det være nemt at være bilejer.

Hos Bjarne Nielsen er vi ikke markedets billigste værksted, men vi er heller ikke det dyreste. Vores medarbejdere bliver løbende efteruddannet, og har altid adgang til det nyeste specialværktøj. Vi har specialiseret os inden for seks bilmærker, og kender derfor din bil fra ende til anden. Det er din garanti for god kvalitet.

Langvarige relationer er noget man gør så fortjent til. Besøger du eksempelvis et af vores værksteder får du altid oplyst et tilbud i følgeskab med fornuftig rådgivning inden vi påbegynder arbejdet. Af respekt for din økonomi og behov, kan der være ting, som vi vurdere kan vente på baggrund af vores erfaring. Det kalder vi sund fornuft, og er blot et eksempel på den ekstra service du kan forvente når du handler hos os.

Hvis du har mod på at handle med os så kig forbi vores bilhuse, ring eller skriv til os. Vi glæder os til at møde dig og din bil.