• Volvo originale hjul

    Vi har et stort udvalg af komplette hjul, så du altid kan finde de rette hjul til den gældende sæson, eller dine ønsker og behov. Kontakt din nærmeste Volvoforhandler for at se udvalget af komplette hjul til din Volvo.

    Kontakt forhandler »
KOMPLETTE VINTERHJUL

Sikkert greb på vinterveje

Et dæks evne til at fastholde bilen på vejen falder i takt med dækkets slitage. Allerede ved en mønsterdybde på 4 mm. reduceres bilens evne til at bremse og styre på hårde og kolde underlag. Snefyldte veje og isbelagte vejkryds opfordrer dig også til at udskifte dine sommerhjul med vinterhjul, så du altid får den bedste køreoplevelse og sikkerhed på vejen.

Lad din Volvoforhandler vejlede dig

Volvos forhandlere er eksperter i din bil og hvilke dæk, der bedst egner sig til din Volvo, sæsonen og dine kørselsforhold. Hos os finder du kun komplette originale Volvo hjul, der virkelig kan løfte udseendet af din bil samtidig med, at din køreglæde og sikkerhed stiger. Besøg din Volvoforhandler og tal om dæk, fælge og hjulskift med en ekspert, som vil rådgive dig, om den bedste løsning for dig og din Volvo.
Kontakt forhandler

Hjul i alle størrelser

Volvo har et langt og tæt samarbejde med de førende leverandører af dæk. Det betyder blandt andet, at de hjul vi anbefaler, er godkendte af Volvo og hurtig kan tages hjem og monteres. Volvo har et bredt sortiment af komplette hjul, der passer til enhver stil og i forskellige størrelser og typer.
Se priser på komplette Volvo vinterhjul